Ändra integritetsinställningarna för din händelse på Facebook

Kopiera länk
Hjälp för iPhone-appen
Hjälp om iPad-appen
Hjälp för Android-appen
Hjälp för datorn
Hjälp för Facebook Lite-appen
Allt du lägger till i din händelse visas på Facebook och Messenger och delas med samma målgrupp i båda apparna.
Du kan alltid styra vem du delar din händelse med och du kan ändra dessa inställningar när som helst.

Ändra integritetsinställningarna för din händelse

  1. Lägg till ett foto eller en video som du vill dela i din händelse.
  2. Bredvid Din händelse längst upp till vänster klickar du på Inställningar och väljer din målgrupp:
    • Offentlig: om du väljer Offentlig är händelsen synlig för alla pÃ¥ Messenger eller Facebook.
    • Vänner: om du väljer Vänner är händelsen synlig för dina Facebook-vänner.
    • Anpassad: om du väljer Anpassad är händelsen bara synlig för dem du väljer.

Dölja din händelse för specifika personer

  1. Öppna Facebook-appen för iOS eller Android.
  2. Ställ in händelseintegriteten som Vänner.
  3. Tryck på Dölj händelse från.
  4. Tryck för att välja personerna som du vill dölja din händelse från.
  5. Tryck på Klar eller Tillbaka längst upp och tryck sedan på Spara.
Om du har lagt till någon på listan Begränsade kan de inte se din händelse.
Obs! Ändringar som du gör i integritetsinställningarna för din händelse tillämpas på foton och videor som redan finns i din händelse, utöver de som du lägger till framöver. Du kan ändra de här inställningarna när du vill.

Ja
Nej

Andra sätt att få hjälp

Chatta med Meta AI-assistenten för support
Lös problem, gör ändringar och få support i realtid