Stāsta privātuma iestatījumu mainīšana pakalpojumā Facebook

Kopēt saiti
iPhone lietotnes palīdzība
iPad lietotnes palīdzība
Android lietotnes palīdzība
Datoru palīdzība
Facebook Lite lietotnes palīdzība
Viss, ko pievienosiet savam stāstam, tiks parādīts pakalpojumos Facebook un Messenger, un tas tiks kopīgots ar to pašu auditoriju abās lietotnēs.
Jūs vienmēr varat kontrolēt, ar ko kopīgojat savu stāstu, un šos iestatījumus varat mainīt jebkurā laikā.

Stāstu privātuma iestatījumu mainīšana

  1. Pievienojiet savam stāstam fotoattēlu vai videoklipu, ko kopīgot.
  2. Blakus sadaļai Jūsu stāsts augšējā kreisajā stūrī noklikšķiniet uz Iestatījumi un atlasiet savu auditoriju:
    • Publisks: Ja izvēlaties Publisks, stāsts būs redzams ikvienam Messenger vai Facebook lietotājam.
    • Draugi: Ja izvēlaties Draugi, stāsts būs redzams jūsu Facebook draugiem.
    • Pielāgots: Ja izvēlaties Pielāgots, stāsts būs redzams tikai tiem, kurus atlasīsiet.

Kā paslēpt savu stāstu no konkrētiem cilvēkiem

  1. Atveriet lietotni Facebook operētājsistēmai iOS vai operētājsistēmai Android.
  2. Iestatiet sava stāsta privātumu uz Draugi.
  3. Pieskarieties vienumam Paslēpt stāstu no.
  4. Pieskarieties, lai atlasītu personas, no kurām vēlaties slēpt savu stāstu.
  5. Augšpusē pieskarieties Gatavs vai Atpakaļ un pēc tam pieskarieties pie Saglabāt.
Ja esat kādu ievietojis ierobežoto personu sarakstā, šī persona nevarēs redzēt jūsu stāstu.
Piezīme. Visas izmaiņas, ko veicat stāsta privātuma iestatījumos, attieksies uz visiem fotoattēliem un videoklipiem, kas pašlaik ir jūsu stāstā, kā arī uz tiem, ko pievienosiet turpmāk. Šos iestatījumus varat mainīt jebkurā laikā.

Other ways to get help

Chat with Meta AI support assistant
Resolve issues, make changes and get support in real time