چطور کسانی که می‌توانند استوری من در Facebook را ببینند انتخاب کنم؟

کپی کردن پیوند
راهنمای برنامه iPhone
راهنمای برنامه iPad
راهنمای برنامه Android
راهنمای رایانه
راهنمای مرورگر همراه
راهنمای برنامه Facebook Lite
هر چیزی که به استوری شما اضافه می‌کنید در Facebook و Messenger ظاهر شده و روی هر دو برنامه با مخاطبین یکسان به اشتراک گذاشته می‌شود.
همیشه می‌توانید کسانی که استوری خود را با آن‌ها به اشتراک می‌گذارید را انتخاب کنید و هر زمان که خواستید این تنظیمات را تغییر بدهید.

برای تغییر تنظیمات حریم خصوصی استوری خود:

  1. افزودن یک عکس یا ویدیو برای به اشتراک گذاشتن استوری.
  2. در کنار استوری شما در پایین سمت چپ، روی انتخابگر مخاطبین کلیک کنید:
    • عمومی: دوستان Facebook شما، دنبال‌کنندگان و کسانی که در Messenger با آن‌ها چت کردید استوری‌های شما را مشاهده خواهند کرد. تمام کسانی که شما را دنبال می‌کنند می‌توانند استوری شما را ببینند، اما فقط کسانی که با آن‌ها دوست هستید می‌توانند پاسخ بدهد.
    • دوستان و ارتباطات: دوستان Facebook شما و ارتباطات Messenger استوری‌های شما را خواهند دید.
    • دوستان: فقط دوستانتان استوری شما را در Facebook و برنامه Messenger مشاهده خواهند کرد. ارتباطات Messenger استوری شما را نخواهند دید.
    • سفارشی: می‌توانید بعضی افراد خاص را انتخاب کنید که بتوانند استوری‌های شما را مشاهده کنند.

برای مخفی کردن استوری از افراد خاص:

  1. برنامه Facebook برای iOS یا Android را باز کنید.
  2. حریم خصوصی خود را روی دوستان تنظیم کنید.
  3. روی مخفی کردن داستان از ضربه بزنید.
  4. روی افرادی که می‌خواهید داستانتان را از آنها مخفی کنید ضربه بزنید، سپس روی ذخیره ضربه بزنید.
اگر کسی را در فهرست محدود شده خود قرار بدهید، دیگر نمی‌توانند استوری شما را مشاهده کنند.
توجه: هر تغییری که در تنظیمات حریم خصوصی استوری خود ایجاد کنید روی تمام عکس‌ها و ویدیوهایی که در حال حاضر در استوری خود به اشتراک گذاشتید و مواردی که در آینده اضافه می‌کنید، اعمال خواهد شد. می‌توانید هر زمان که خواستید این تنظیمات را تغییر بدهید.

بله
خیر

سایر روش‌های دریافت راهنمایی

گپ زدن با دستیار پشتیبانی Meta AI
مشکلات را حل کنید، تغییرات ایجاد کنید و به‌طور هم‌زمان پشتیبانی دریافت کنید