Skift din storys privatindstillinger på Facebook
Kopiér link
Hjælp til iPhone-appen
Hjælp til iPad-appen
Hjælp til Android-appen
Hjælp til computer
Hjælp til appen Facebook Lite
Hjælp til iPhone-appen
Hjælp til iPad-appen
Hjælp til Android-appen
Hjælp til computer
Hjælp til appen Facebook Lite
Alt, hvad du føjer til din story vil blive vist på Facebook og Messenger og deles med den samme målgruppe i begge apps.
Du kan altid styre, hvem du deler din story med, og du kan når som helst ændre disse indstillinger.
Skift privatindstillingerne for din story
- Tilføj et billede eller en video, der skal deles i din story.
- Ud for Din story øverst til venstre skal du klikke på
Indstillinger og vælge din målgruppe:
- Offentlig: Hvis du vælger Offentlig, vil din story være synlig for alle på Messenger eller Facebook.
- Venner: Hvis du vælger Venner, vil din story være synlig for dine venner på Facebook.
- Brugerdefineret: Hvis du vælger Brugerdefineret, vil din story kun være synlig for dem, du vælger.
Skjul din story for bestemte personer
- Ã…bn Facebook-appen til iOS eller Android.
- Angiv privatindstillingerne for din story til Venner.
- Tryk på Skjul story for.
- Tryk for at vælge de personer, du vil skjule din story for.
- Tryk på Færdig eller
Tilbage øverst, og tryk derefter på Gem.
Hvis du har placeret en person på listen Begrænset, vil vedkommende ikke kunne se din story.
Bemærk: Alle ændringer, du foretager i privatindstillingerne for din story, anvendes på alle billeder og videoer, som for øjeblikket er i din story, og dem, der tilføjes fremover. Du kan når som helst ændre disse indstillinger.
Andre måder at få hjælp på
Chat med Meta AI-supportassistenten
Løs problemer, foretag ændringer, og få support i realtid
